Mobile Outfitters Hrvatska

Često postavljana pitanja

Imate pitanje?

Pogledajte najčešće postavljena pitanja

Više puta nagrađivana zaštita dizajnirana i proizvedena u Americi. Naše jedinstvene Clear-Coat folije štite ne samo ekran, već i cijeli uređaj neprimjetnom poliuretanskom zaštitom.

Clear-Coat Original folija gotovo je nevidljiva. Potpuna prozirnost - Nepopustljiva otpornost. Naš najpoznatiji 360 protektori ekrana i cijelog uređaja čine ih tankim, lakim i zaštićenim bez povećanja dimenzija.

Clear-Coat Matte folija omogućava rad u svijetlim okruženjima bez naprezanja pri gledanju ekrana po suncu, a uklapa se s prirodnim izgledom vašeg uređaja tako da ćete jedva primijetiti da je ugrađen. Naša mat folija ima specijalni premaz koji sprječava otiske prstiju i fleke. Koristite vaš uređaj cijeli dan bez potrebe da ga stalno čistite!

Clear-Coat Fusion folija rezultat je 3 godine istraživanja i razvoja. Kreirali smo najbolju zaštitu ekrana ikada. Fusion posjeduje patentiranu TriACTIVE zaštitu od udaraca, kombinacija 3 sloja čine ekran tri puta jačim, kako bi se spriječile ogrebotine i oštećenja.
Daljnjim razvojem Fusion-a proizveden je Fusion 360, koji u kombinaciji s Fusion Bumperom cijelom uređaju pruža najbolju moguću zaštitu.

Daljim razvojem Fusion-a napravljen je Fusion 360, koji u kombinaciji sa Fusion Bumperom daje najbolju moguću zaštitu cijelom uređaju.

Naši jedinstveni Clear-Coat proizvodi napravljeni su od američkog poliuretana, koji zadovoljava najstrožije vojne standarde. Folija je prozirna i otporna na ogrebotine, a pritom je svega 0,25 mm tanka. Poliuretan se koristi za zaštitu automobila, aviona, helikopterskh elisa, brodova, vjetrogeneratora i sprječava oštećenja od pijeska i kamenčića. Dovoljno je izdržljiv za svakodnevnu upotrebu.

Sasvim suprotno! Clear-Coat smo napravili tako, da zaštiti vaš uređaj od skoro svega. Ljepilo koje koristimo je polutrajno, što znači da se ne odljepljuje samo od sebe, ali možete ga odstraniti ako to namjerno želite. Sačuvajte vaš uređaj sa Clear-Coat folijama.

Nažalost, ne! Voda i dalje može prodrijeti do osjetljivih komponenti uređaja. Clear-Coat folija pruža mehaničku zaštitu uređaja.

Pri uobičajenoj uporabi, Clear-Coat folija na mobilnim uređajima može trajati i do godinu dana, a na tabletima i prijenosnim računalima oko dvije do tri godine. Ukoliko u bilo kojem trenutku želite zamijeniti vaš Clear-Coat proizvod, osigurat ćemo vam zamjenu po izuzetno povoljnoj cijeni. Više u našem Programu doživotne zamjene.

Da, Clear-Coat pomaže pri skrivanju starih ogrebotina. Nikad nije kasno, bez obzira koliko su vidljivi tragovi korištenja na vašem uređaju. Bez Clear-Coat bit će još gore. Zašto onda ne biste pokrili te stare ogrebotine i zaštitili vaš uređaj od novih oštećenja sa Clear-Coat folijama?

Da! Na uređajima se mogu često mogu uočiti tragovi masnoće, prljavštine i otisci prstiju. Clear-Coat je otporan na njih i pomoći će vam da vaš uređaj izgleda kao nov. Sa našom Clear-Coat Mat folijom zaboravite na tragove otisaka prstiju. Nema potrebe da konstantno čistite vaš telefon sa majicom, umjesto toga zaštitite vaš uređaj sa Clear-Coat folijama i uživajte u čistom uređaju cijeli dan.

Sve naše Clear-Coat folije su ručno napravljene u Sjedinjenim Američkim Državama. Svaka folija je dizajnirana, proizvedena, sastavljena, kontrolirana i pripremljena za slanje od strane našeg stručnog tima iz proizvodnog pogona u Philadelphiji.

S obzirom da je svega 0,25 mm tanka, za većinu naših klijenata, ostati će neprimjetna. Izaberite Clear-Coat Original ako želite neprimjetnu zaštitu koja ne smanjuje rezoluciju ekrana a pritom ima sjajni premaz, Clear-Coat Mat ako želite da vaš uređaj izgleda uvijek čist.

Preporučujemo da koristite izopropilni-alkohol sa ne više od 70% koncentrata alkohola u sebi. Ako nemate pri ruci, možete koristiti bilo koje sredstvo za čiščenje prozora. Prvo naprskajte sredstvo na ubrus ili mikrofiber krpicu, a zatim očistite Clear-Coat foliju.

Clear-Coat foliju moguće je kombinirati i s futrolama – ali zašto biste koristili Clear-Coat s futrolom? Futrola skuplja prašinu, prljavštinu I čestice pijeska, koji uzrokuje oštećenja na vašem uređaju svaki put kada skinete futrolu. S Clear-Coat folijama vaš uređaj će sačuvati originalni izgled i nakon dužeg korištenja. Ukoliko unatoč svemu ipak želite futrolu, naši ljubazni zaposlenici postavit će „case-verziju“ na vaš uređaj, koja je 100% kompatibilna s futrolom.

Samoizlječenje znači da je folija sposobna da se grijanjem u određenoj mjeri regenerira od ogrebotina. To znači da ćete primjetiti ogrebotine i oštećenje na foliji koja nakon nekoliko sati nestaju – kao magija.

Za razliku od Original i Mat folija, Fusion folije ne pokrivaju zakrivljene dijelove ekrana. Posjeduju dodatne slojeve radi bolje zaštite i moraju ostati na ravnoj površini uređaja. Ipak u kombinaciji sa Fusion Bumperom pružaju maksimalnu zaštitu od ogrebotina i padova, uključujući i zakrivljene dijelove vašeg uređaja.

Fusion folije posjeduju patentiranu TriACTIVE TM zaštitu od udaraca. Kombinacija 3 sloja čine ekran 3 puta jačim kako bi se spriječile ogrebotine i oštećenja.

Naši Style Skins mijenjaju izgled vašeg telefona tako da se zna da je baš vaš. Style Skins vam pruža beskonačno mnogo mogućnosti da učinite telefon baš onakvim kakvim želite da bude. Naša trenutna linija za 2020. godinu uključuje 24 boje i teksture u slijedećim kategorijama: drvo, svila, kamen, karbonsko vlakno u raznim bojama, koža, boja i maskirne folije.

Style Skins folije su napravljene od materijala arhitektonske kvalitete, koji je dizajniran da traje godinama. Jake su i izdržljive, a istovremeno vrlo tanke i ne povećavaju dimenzije i gabarite uređaja.

Da! Svi naši Anchor kablovi dolaze sa programom doživotne zamjene. Ako u bilo kojem trenutku vaš Anchor USB kabel neće da puni, uočite oštećenje konektora ili žice izvan izolacije, nemate razloga za brigu, to je pokriveno našim programom doživotne zamjene. Iako je malo vjerojatno da vaš kabel prestane raditi, jednostavno posjetite lokaciju na kojoj je kupljen. Za dodatne informacije o našem programu doživotne zamjene posjetite link.

Vjerujemo da nitko nikada nije napravio USB kabel dovoljno jak da odgovara vašim potrebama, zato smo i napravili Anchor. Bilo je potrebno 3 godine istraživanja i razvoja kako bi se dobio najizdržljiviji USB kabel na svetu. Vanjska izolacija je napravljena od istog materijala od koga se proizvode i neprobojni prsluci, užad za planinarenje i padobranstvo. Pored toga, izolacija se kreće od vrha do dna kabla - uključujući i konektore! Također smo napravili konektore od istog materijala kao i šine za motorne sanjke. I na kraju, sve žice u kablu se nalaze u dodatnom metalnom kućištu. Žice su zaštićene i osigurane tako da ih nije moguće izvući iz kabla. Neće vam biti potreban drugi USB kabel ikada... osim ako želite da kupite više za sebe i druge!

Naši Anchor USB kablovi su certificirani od strane Apple-a i nose oznaku MFi, a naš USB-C na USB-C kabel je USB IF certificiran što je garancija kvalitete ... tako da na vašem telefonu nema više neugodnih poruka koje glase: "USB kabel koji ste povezali nije podržan!".

Svi Anchor USB kablovi mogu puniti vaš uređaj i omogućiti prijenos podataka s računala. Pomoću funkcije Quick Charge + Sync uređaji se pune po najbržoj dostupnoj brzini punjenja.

Kako bismo izgradili povjerenje naših kupaca, kupovinom naših proizvoda kupac stječe pravo da na istom uređaju, u neograničenom trajanju zamijeni isti tip i vrstu folije bez obzira na uzrok oštećenja, po cijeni instalacije pod uvjetom da se folija nalazi na uređaju i da kupac posjeduje redovno izdan fiskalni račun.

Da! Program zamjene proizvoda se može izvršiti na bilo kojoj od 700+ lokacija u 50 zemalja širom sveta. Spisak lokacija možete pronaći na sajtu www.moutfitters.com

Da! Sve što napravimo dolazi sa programom doživotne zamjene. Bilo kad i bilo gdje zamjenite vaš Anchor USB kabel po povoljnoj cijeni. Potrebno je samo da svratite do jednog od prodajnih mjesta sa starim kablom i redovno izdanim fiskalnim računom.

Ne! Kompanija Mobile Outfitters d.o.o. ne garantira da će nakon postavljanja folije vaš uređaj postati neuništiv. Uređaj je djelomično zaštićen, jer oštećenja ovise od ugla pod kojim će strani predmet utjecati na njega. Uglovi uređaja su osjetljivi čak i na padove sa manje visine. S tim u vezi tvrtka Mobile Outfitters d.o.o. ne garantira potpunu zaštitu uređaja od padova, udaraca i drugih vidova i mogućnosti oštećenja.

Uvijek smo u potrazi za snažnim partnerima koji bi na pravi način predstavjali naš brend i pružili uslugu korisnicima koju oni zaslužuju.

- Mi osiguravamo svu potrebnu opremu (RapidCut stroj, folije) - Obuka prodavača je osigurana - Unaprijed osmišljen izgled štanda ili asistencija oko uređenja lokala - Programska i tehnička podrška kako iz Hrvatske, tako i iz svijeta. - Nemate lager. Ne zatrpavate se futrolama, folijama ili staklima za modele koji više nisu popularni. - Broj podržanih modela se povećava na tjednom nivou – trenutno naš RapidCut system podržava preko 2.500 modela.

Ukoliko želite da postanete naš partner sve što je potrebno je da popunite ovaj upitnik i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Folije koje koristimo su napravljene od poliuretana, mekane su i elastične. One štite i zakrivljene dijelove ekrana, pritom minimalno mijenjajući dimenzije i izgled uređaja. Folije su tako dizajnirane da prime na sebe oštećenja, s time povećavajući šanse da uređaj neće biti oštećen.

Prilikom postavke koristimo tehniku mokrog ljepjenja. Uređaj se mora dovesti u potpuno čisto stanje, zatim se isječe folija na RapidCut stroju, postavi se na uređaj i na kraju se fenom zapeku rubovi, kako ne bi došlo do odljepljivana folije. Svi prodavači su prošli obuku za postavljanje folija, čime je mogućnost oštećenja uređaja svedena na minimum. Postavka folije traje od 10 do 30 minuta i uređaj mora biti prisutan.

Shopping Basket
Politika privatnosti stranice www.moutfitters.hr/
Ova web lokacija prikuplja neke osobne podatke od svojih korisnika.

Osobni podaci se prikupljaju za slijedeće svrhe i za korištenje slijedećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije osobnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Osobni podaci: adresa e-pošte; podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing osobni podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik i kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.hr

Ažurirano: 16. Kolovoza 2019.