Clear-Coat Original folija

360º zaštita od ogrebotina

Naše Clear-Coat Original prozirne zaštitne folije su nakon postavljanja gotovo neprimjetne i zadržavaju potpunu funkcionalnost svih senzora, uključujući i senzor otiska prsta u ekranu, kvalitetu slike i originalni izgled uređaja.
Izrađena po američkim standardima, kvaliteta, uz izdržljivost koja ispunjava vojne standarde, Mobile Outfitters Clear-Coat Original folija štiti će vaš uređaj od ogrebotina pri svakodnevnom korištenju.

360º zaštita

Neprimjetna poliuretanska Clear-Coat Original folija štiti čitav uređaj – ekran, leđa pa čak i bočne strane.

Kvaliteta po vojnim standardima

Clear-Coat Original je najotpornija i najbolja zaštita za mobilne telefone. Materijal od koga je napravljena koristi se i u vojnoj industriji, za zaštitu elisa na helikopterima.
huaweiy

Program doživotne zamjene

Ako se folija izgrebe ili ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamjenu. Plaćate samo uslugu instalacije.

Proizvedeno u Americi

Sve folije iz Clear-Coat obitelji razvijene i proizvedene su u Sjedinjenim Američkim Državama, što je jamstvo vrhunske kvalitete, izdržljivosti i dugotrajnosti.

Potpuna prozirnost,
maksimalna otpornost

07-Clear-Coat-Laterale-mano_1001
Naši ekskluzivni proizvodi iz obitelji Clear-Coat u potpunosti pružaju zaštitu za razne uređaje, uključujući ekran, stražnju stranu pa čak i bočne i rubne dijelove. Zaštitite svoj mobilni uređaj, tablet, prijenosno računalo, navigaciju, pametni sat ili bilo koji drugi uređaj od udaraca i ogrebotina neprimjetnom poliuretanskom folijom. Postavljanjem jedinstvene Fusion Bumper zaštite, dodatno zaštitite svoj mobilni uređaj i smanjite mogućnost oštećenja prilikom pada. Silikonska futrola, koja vaš uređaj čini neprepoznatljivim, nikada vam više neće trebati!
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original3
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original2
Mobile-Outfitters-Srbija-Clear-Coat-Original
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original4

Štitimo više od telefona.

Bilo da imate pametni sat, tablet, laptop, slušalice, gamepad ili bilo koji drugi uređaj koji možete zamisliti, mi ga možemo zaštititi snažnom, fleksibilnom i neprimjetnom zaštitnom folijom. Folije se sijeku strojno, izuzetno precizno, za svaki model uređaja posebno, prema tvorničkim dimenzijama uređaja.

Clear-Coat prilagođen vašem uređaju, pred vašim očima.

Clear-Coat Original folije su toliko tanke da su gotovo neprimjetne na vašem uređaju. Posebna tehnika postavljanja, metodom tzv. mokrog lijepljenja pod pritiskom vrućeg zraka, omogućava potpuno prianjanje folija na površinu uređaja, pritom ne povećavajući značajno dimenzije niti težinu uređaja, tako da se lako može izvaditi iz džepa.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni uređaj uistinu je osobna stvar. Zato vas pozivamo da posjetite neku od naših poslovnica i u dogovoru s našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja vam je najbliža ili do koje najjednostavnije možete doći. Želimo Vam ponuditi najugodnije iskustvo kupovine i osigurati potpuno zadovoljstvo pri korištenju naših proizvoda.

Shopping Basket
Politika privatnosti stranice www.moutfitters.hr/
Ova web lokacija prikuplja neke osobne podatke od svojih korisnika.

Osobni podaci se prikupljaju za slijedeće svrhe i za korištenje slijedećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije osobnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Osobni podaci: adresa e-pošte; podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing osobni podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik i kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.hr

Ažurirano: 16. Kolovoza 2019.