Fusion Bumper

Zaštita prilikom pada telefona

Najtanja svjetska zaštita za bočne strane i kuteve telefona. Napravljena je kombinacijom patentiranih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija. Efikasnost i kvaliteta Fusion Bumper-a testirani su pri padu telefona sa visine od preko 6 metara.
Fusion Bumper, u kombinaciji sa našim Clear-Coat folijama štiti ekran i tijelo telefona, pritom ne narušavajući ergonomiju uređaja i kvalitetu prikaza na ekranu, a vaš telefon je zaštićen od ruba do ruba. Ovo ujedno predstavlja maksimalnu i najbolju zaštitu od ogrebotina, potresa, udaraca i padova.

Svi gumbi i priključci su lako dostupni i potpuno funkcionalni.

Jedino vam Mobile Outfitters Fusion Bumper omogućava da bez imalo muke, to jest bez skidanja bumper-a, uključite telefon, promijenite jačinu zvuka ili napunite bateriju.
fusion-bumper-nera-trasparente-cover-uai-1032x1445

Tako tanak

Uz „debljinu“ od samo 1,9 mm, Fusion Bumper je čak 40% tanji od konkurencije.

Fusion Bumper radikalno smanjuje mogućnost oštećenja pri padu telefona, bez značajnog povećanja njegove težine i dimenzija. Napravljen je kombinacijom jedinstvenih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija.

TriACTIVE™ tehnologija podrazumijeva spajanje više slojeva poliuretana u jedan konzistentan sloj koji bolje apsorbira jačinu udarca i prenosi je na veću površinu, čime se višestruko smanjuje mogućnost oštećenja vašeg telefona.

Corner Cushion™ su ojačanja koja se nalaze u rubovima Fusion Bumper-a. Ova ojačanja dodatno štite kutne dijelove uređaja prilikom pada i tako smanjuju mogućnost oštećenja. Fusion Bumper moguće je kombinirati s bilo kojom zaštitnom folijom iz Clear-Coat ili Style Skins obitelji.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni uređaj uistinu je osobna stvar. Zato vas pozivamo da posjetite neku od naših poslovnica i u dogovoru s našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja vam je najbliža ili do koje najjednostavnije možete doći. Želimo Vam ponuditi najugodnije iskustvo kupovine i osigurati potpuno zadovoljstvo pri korištenju naših proizvoda.

Shopping Basket
Politika privatnosti stranice www.moutfitters.hr/
Ova web lokacija prikuplja neke osobne podatke od svojih korisnika.

Osobni podaci se prikupljaju za slijedeće svrhe i za korištenje slijedećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije osobnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Osobni podaci: adresa e-pošte; podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing osobni podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik i kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.hr

Ažurirano: 16. Kolovoza 2019.